COVID-19 : Mesures pour les travailleurs agricoles en productions maraîchères et animales Product: — Institut national de santé publique du Québec Regulation & Policy Workplace Regulations www.inspq.qc.ca Dernière mise à jour: juin 18, 2020 Also available in English
COVID-19 : Commerces Product: — Institut national de santé publique du Québec Regulation & Policy Workplace Regulations www.inspq.qc.ca Dernière mise à jour: juin 17, 2020 Also available in English
COVID-19 : Industrie des abattoirs Product: — Institut national de santé publique du Québec Regulation & Policy Workplace Regulations www.inspq.qc.ca Dernière mise à jour: juin 17, 2020 Also available in English
COVID-19 : Transformation des produits marins Product: — Institut national de santé publique du Québec Regulation & Policy Workplace Regulations www.inspq.qc.ca Dernière mise à jour: juin 17, 2020 Also available in English
Incremental Benefit of Using a History of Sudden Loss of Taste (Ageusia) And/Or Smell (Anosmia) in Symptom Screening for COVID-19 Product: — Evidence Synthesis Network Less Common Signs & Symptoms Signs & Symptoms Testing & Tracing Tracing esnetwork.ca Dernière mise à jour: mai 28, 2020
Approaches to Using Masks During Supply Shortages to Manage COVID‑19 In Ontario Product: — Evidence Synthesis Network Decontamination of PPE Healthcare Workers PPE Regulation & Policy esnetwork.ca Dernière mise à jour: mai 19, 2020